Numerológia

 
Kiss Zoltán Zéronál tanultam és beleszerettem a numerológiába. Ez egy olyan "technika" vagy módszer, amellyel pillanatok alatt megállapítható, hogy mihez van tehetsége egy embernek, mik a fontos dolgok számára az életben, hogyan tud boldogulni és mik a személyiség problémái, amin tudatosan változtathatunk mindannyian. 
 
Egy személy numerológiai képletében nem gyakran fordul elő, hogy minden szám megtalálható. Ez nem azt jelenti, hogy az az energia (mivel ez egy energia-képlet) hiányzik az egyénből, csak annyit jelent, hogy azokért meg kell dolgoznunk, ki kell hoznunk magunkból. Soha nem késő változtatni magunkon, soha nem késő elindulni a boldogság, testi-lelki-fizikai jóllét irányába. Az irányt tudja felvázolni a számmisztika. Elindulni ezen az úton és tenni a jóllétünkért nekünk, magunknak kell, de legalább tudjuk már az irányt. Kapunk egy térképet az életünkhöz és mi magunk dönthetjük el merre kívánunk menni.
 
Különösen jó dolognak tartom gyerekek esetében feltérképezni a jellemüket, személyiségüket, mert azon még szülői példamutatással, jó neveléssel könnyebb változtatni és a boldogulás, boldogság felé vívő útra terelgetni a legdrágább kincseinket, gyermekeinket. 
 
A választandó foglalkozásban, hivatásban is tudok segíteni, melyek azok a szakmák, amikben ki tud teljesedni az egyén, amelyeket a hozott képességeivel könnyedén és örömmel tud végezni. 
 
Párkapcsolat, társulás, üzleti ügyeknél a partner megválasztásában is hasznos információkat szerezhet számmisztikával.
 
Nem mindegy például, hogy hányas évünkben vagyunk. Például egy 7-es személyes évben ne akarjunk dübörögtetni a frissen indított vállalkozásunkat, vagy életünket, mert a 7-es személyes év az elmélyülésre, meditációra, tanulásra jó. Sokkal lassúbbak vagyunk és nem tudjuk miért, de ha tudjuk, hogy ez egy ilyen év, akkor nem "haragszunk" magunkra a lassúságunkért, hanem megéljük és azt tesszük amire való, tanulunk. Vagy ilyenkor tervezzük meg, indítjuk el azt a vállalkozásunkat, amit aztán "dübörögtethetünk" a 8-as személyes évünkben, mert az arra való. 
 
Elemzés Messengeren-en keresztül is elérhető, előre egyeztetett időpontban az elemzési díj megérkezése után. 
10.000.- Ft/elemzés - amennyiben írásban kéri, akkor 15.000.- Ft
 

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: