Kérdőasztrológia

 
Nem kell születési dátum, időpont csak egy olyan kérdés, ami nagyon foglalkoztat napok óta. Amikor úgy érzed, hogy most van itt az ideje, hogy a végére járj a dolognak, akkor kell feltenni a kérdést és biztosan jó választ fogsz kapni. 
 
A képletet "horoszkópot" a kérdés feltevésének időpontjára készítem el és a csillagok válaszolnak. Szükségem van még a kérdés hátteréhez, hogy a bolygókat be tudjam azonosítani, hogy melyik kinek a szerepét játsza a képletben. Fontos a kérdés megfogalmazása,mert a képlet csak a kérdésre válaszol. Egyet nem kérhetsz a képlettől, hogy döntsön helyetted, mert a döntés felelőssége mindig a miénk, ezért eldöntendő kérdést nem lehet feltenni. 
 
Az élet minden területére vonatkozóan lehet kérdezni: párkapcsolat, ingatlan ügyek pl. adás-vétel, peres ügyek, külföldi út, pénzügyek, munkahely, iskola, felvételi, időjárás stb.
 
Részletesen beszélek a kérdések feltevésének módjáról, mire tud választ adni ez a módszer és még sok egyébről, életem első videós interjújában amelyet a Szinergia készített velem a kérdőasztrológia témakörében. 
 
Kérdésekre Messengeren, vagy e-mailban is válaszolok.  
1 kérdés - 3000.- Ft utalással, vagy postai csekken is fizethető

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: