AFT - Erőtér Technika

Erőtér (Attractor Field) Technika
 
Nem diagnosztikai módszer, tehát szükség van orvosi diagnózisra és természetesen az orvosi kezelés melett kell alkalmazni, hogy segíthesse a mielőbbi gyógyulást. 
 
Segítségével megszabadulhatunk szenvedélybetegségeinktől, mint pl. az alkoholfüggőség, dohányzás stb. Fájdalomcsillapítóként is nagyon jó technika és egy sor betegségből való felgyógyulásban tudok segíteni vele, feltéve ha minden nap szánuk egy kis időt a gyógyító "kopogtatásra". 
 
Részletek az AFT honlapról: 
 
Dr. Kurt Ebert, az AFT módszer létrehozója és kidolgozója. Dr. Ebert klinikai és Neuropszichológus, irodája, rendelõje Bala Cynwyd, PA-ban van. Korábban a Temple University Kórház neurológiai osztályán mûködõ Klinikai Neuropszichológiai Szolgálat igazgatója volt, a Pennsylvaniai Egyetem Pszichiátriai Osztályának Család-kutatási Osztályát igazgatta, és a Thomas Jefferson Medical School Pszchiátriai Pszichológia és Neurológiai Pszichológia klinikai docense volt.
 
Az AFT módszer az egyes fizikai jelenségek mögött meghúzódó energetikai egyensúly felborulásának helyreállítását célozza, az ősi kínai gyógyászatból ismert, akupunktúrában használatos pontok újszerű, tű nélküli használatával, úgynevezett "kopogtatással".
 
Az Erõtér Technika (Attractor Field Technique) Dr. Hawkins munkája és kutatásai alapján fejlődött ki. Dr. Hawkins az „Erõ kontra ERÕ” címmel magyarul is megjelent könyv szerzõje. A szenvedést, a betegségeket és a fizikai tüneteket a tudatosság és az energia összefüggésében vizsgálja. A gondolatok energiája folyamatosan hatással van az emberi szervezetre, a fenntartásáért felelõs nem-fizikai energia, a Csi (Qui) áramlására. A hosszú idõn át fennálló negatív gondolkodás és viselkedés egy önmagát fenntartani képes energiamezõt hoz létre, ami hatással van a fizikai testre, és megalapozza a különféle betegségek kialakulását. A gyógyulásban mind a tudatosság megváltoztatásának, mind a betegség kifejlõdéséért felelõs energiamezõ eltávolításának döntõ jelentõsége van.
 

A legújabb tudományos kutatások eredményei egyre mélyrehatóbban és pontosabban térképezik fel az emberi test és agy mûködésének finom mechanizmusait és a köztük lévõ kapcsolat mibenlétét. Ez megteremti a lehetõségét annak, hogy az új ismeretek birtokában egyre pontosabb és hatékonyabb módszerek jöhessenek létre.

Kutatásokkal bizonyították azt is, hogy a meridián bizonyos pontjainak stimulálása meghatározott szervekhez küld üzenetet, kiegyensúlyozza az adott meridián mentén az energiaáramlást, és ezáltal az adott szervet is. Dr. Zang-He Cho végzett kiterjedt kutatásokat ezen a területen. Minden alkalommal, amikor stimulálunk egy pontot a meridiánon (akupunktúrás vagy akupresszúrás pont) akkor ezzel párhuzamosan az agy megfelelõ területén is kimutatható aktivitás. Ezen a kapcsolaton keresztül a meridián energia szabályozza az idegrendszert, a hormonális egyensúlyt, és a fizikai lét más aspektusait. Ha egyensúlyi helyzet áll fenn, a test jól van és egészséges.

Az AFT magyar honlapja itt érhető el: https://www.aftmethod.eu/index.php/16-hk/a-cim-blokk/1-er-attractor-field-technika 

1 kezelés ára: 10.000.- Ft 

 

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: