Magamról

 

Mindig is nagyon édekelt a természetgyógyászat és a láthatatlan világunk titkai. 
Megszületett a kisfiam és gyógyszerallergiás lettem. El kellett indulnom egy olyan gyógyszer nélküli úton, amelyben képes vagyok meggyógyulni nélkülük. Persze arra is vigyáznom kellett, hogy kerüljem a betegségeket. Az első tanfolyam, amit elvégeztem az Agykontroll volt. Majd a Táltos Iskolában tanultam energiagyógyászatot, szellemgyógyászatot. Később Reikivel is megismerkedtem. A tanfolyamok sora az Ultrával folytatódott, ahol megtanultam vízből hatékony "gyógyszert" programozni magamnak.  
Később az asztrológia felé fordultam és tekintettel arra, hogy nem tudtam egy 4 éves tanfolyamra beíratkozni, így a kérdőasztrológia világába vetettem bele magam. Először elvégeztem egy tanfolyamot amelyet John Frawley tanítványa Varga Kata tartott, majd ráakadtam László Levente hellenisztikus kérdező asztrológia tanfolyamára, amit szintén elvégeztem. 
 
Stresszoldás
 
2011-től úgy alakult az életem, hogy olyan dolgokat tanuljak, ami mindig is érdekelt és amivel másoknak tudok segíteni. Beíratkoztam dr. Varju Márta Európa Akadémiájára, ahol 2 és fél éves képzésben vettem részt és sikeres szakvizsgát tettem az Egészségügyi Továbbképző Intézet vizsgabizottsága előtt kineziológiából. 
 
Professzionális Természetgyógyász Kineziológus és Coach-Kineziológus Oklevelet kaptam a tanfolyam befejezésekor. 
 
2015. júniusában sikeresen befejeztem numerológiai/számmisztikai tanulmányaimat, ami a héber számmisztikát is magában foglalja - Kiss Zoltán Zérotól tanulmtam. 
 
2016. júliusában befejeztem asztrológiai tanulmányomat, amit Simonyi Éva tanított. 
 
2015. októberétől kínai asztrológiát tanultam, amit 2017. februárban fejeztem be. 
 
2018. január-2020. január: Hornyánszky Simon kínai asztrológia tanfolyamát végeztem
 
2019. szeptember - 2020. május: ji king tanfolyam a Buddhista Főiskolán
 
 
Szeretettel várom jelentkezését:
Táborosi Márta  06/20/454-4168
 

Képgaléria: Rólam

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: