Kínai asztrológia, négy oszlopos sorselemzés

2017.10.07 16:12
Raymond Lo írja a "Kínai asztrológia, a négyoszlopos sorselemzés" c. könyvében: 
 
"E rendszer logikus, következetes és pontos, ezáltal a legszélesebb körben használt és elfogadott rendszer a kínai metafizikában. ....a kínaiak szerint a világon minden felbontható az öt alavető elemre, amelyek a Fém, Víz, Fa, Tűz, Föld." 
 
Az 5 Őselem tovább bontható yin és yangra. 
 
"A "négyoszlopos sorselemzés" módszere nagy múltra tekint vissza és komoly befolyással van a kínai kultúrára. Ez egy egyedi módszer, ami az emberek születési dátumát veszi alapul. ....A dátum...a születési évet, hónapot, napot és órát tartalmazza. Ezek az adatok - kozmikus lenyomatként - képesek felfedni bármit egy adott ember személyiségéről, karrier lehetőségeiről, házasságáról vagy akár gazdasági és egészségi helyzetéről."
 
Az első kínai asztrológiai írásos emlékek a Sárga Császár idejéből származnak i.e. 2700 táján. Amíg a nyugati asztrológia írásos emlékei eltűntek - tűzvész, háborúk által - vagy mivel csak az uralkodónak és családjának lehetett sorselemzést készíteni, kivégezték azt az asztrológust, aki rajtuk kívül másnak is fellebbentették a jövő fátylát, addig a kínai asztrológia a "történelemmel együtt fejlődött, finomodott, számtalan állomáson ment keresztül, míg elérte mai formáját." 
 
Tény és saját tapasztalatom, hogy nagyon hitelesen írja le a személyiséget, a lehetőségeket, a buktatókat. Tekintettel arra, hogy jósolni egyik asztrológiai ágazat sem tud, így ez sem, viszont meg lehet mondani a képletből, hogy mikor mi támogatott energetikailag és mi nem, illetve a vágyott dolog mikor lesz támogatott. 
 
Ha az életünket alacsony szinten éljük, akkor tele vagyunk problémákkal, rossz a hangulatunk és úgy érezzük, hogy minden összeesküdött ellenünk. A kínai asztrológia azt is megmondja, hogyan lehet ezeket az alacsony szinteket "felemelni", mert ha magas szinten éljük az életünket, akkor semmi problémánk nincs, jókedvűek és kiegyensúlyozottak vagyunk és áramlunk az energiával, azaz azt tesszük, ami energetikailag támogatott és így szinte a minden simán megy, sikerül. 
 
Érdemes egy képletelemzést kérni és a jó irányba vinni az életünket. 

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: