Hatékony segítség a társkeresőknek

2015.05.16 09:52

A társkeresés nehéz dolog. Minden párkcsolatnak úgy indulunk neki, hogy talán megtaláltam életem párját. Futunk köröket és vagy tényleg rátaláltunk életünk férfiára/asszonyára, vagy válás lesz a vége és kezdjük előlről az ismerkedést. Mivel itt az idő tényező fontos és senki sem szeretne 1000+1 csalódást "begyűjteni" magának, az alábbiakban tudok segíteni:

Számmisztikával kiszámolható, hogy mit várhat a partnerétől, melyek azok az életterületek, amelyben számíthat rá, melyek azok, amiben ő számíthat az Ön segítségére. Mennyire képes felelősséget vállalni Önért és egy közös családért. Melyek azok az életterületek, ahol kénytelen lesz kompromisszumokat kötni és meg tudja-e kötni azokat. 

Párkapcsolatban élőknél látható, hogy melyek azok a személyiségi problémák, amelyek miatt nem működik, vagy nem jól működik a párkapcsolat és az életük. Ha változtatnak rajta akkor sokkal jobb és boldogabb életet élhetnek, kiteljesedhetnek egy igazán boldog kapcsolatban. 

Ha már gyermekeik is vannak, nevelési tancsadással is felér egy számmisztikai elemzés. Tudni fogja, hogyan segíthet gyermekének abban, hogy sikeres, elégedett és boldog felnőtt élete legyen. Szakma választásával kapcsolatban is megmutatja az elemzés, hogy miben lehet gyermekünk sikeres, milyen munkában leli örömét.


Kérdőasztrológiával hétköznapi, a mindennapokban felmerülő problémákra tudok válaszolni és tanácsot adni. Nem kell hozzá születési dátum és pontos idő, csak a jó időben és jól feltett kérdés szükséges hozzá. 

Párkapcsolati témakörben arra is választ kaphat, ha például megtetszik valaki, lesz-e belőle párkapcsolat. Ha már hosszabb ideje együtt van két ember, lesz-e belőle házasság? Születnek-e közös gyermekeik? Van-e másik nő/férfi párkapcsolata életében? Megcsal-e? Bármilyen kérdésre felel a kérdőasztrológi, ha jó időben és jól tesszük fel a kérdést. 

Kineziológusként pedig a számmisztika által feltárt problémák esetében is tudok segíteni. Sokszor előfordul az mindannyiunkkal, hogy nem tudjuk egyedül megoldani a problémáinkat. Például tudja magákról az illető - mert már mondták, vagy esetleg azért, mert jól ismeri saját magát - hogy féltékeny természetű, ami miatt néhány kapcsolata tönkrement már. A féltékenység mögött általában önbizalomhiány van, nem érzi magát elég jónak, elégnek a párja számára. Ha önbizalma helyreáll és pont elég jónak tduja érezni magát a párja számára, már csak egészséges féltés/féltékenység marad az egyénben.

 

 

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: