Gondolatok a számmisztikáról

2016.01.29 11:01

Gondolatok a számmisztikáról

Mióta megismerkedtem a számmisztikával azóta sajnálom, hogy korábban nem találkoztam ezzel a tapasztalati tudománnyal, mert sokkal könnyebb lett volna a gyermekemet nevelni és kiegyensúlyozottabb ember lett volna belőle.

Emlékszem milyen könnyen ment a GYES alatt  az ismerkedés gyermekemmel, hiszen más dolgom sem volt. Ami meg volt, azt elvégeztem amikor aludt. Tudtam hogyan kell megvigasztalni, ha valami miatt eltörik a mécses, tudtam minek örül, mit nem szeret. Azt viszont nem tudtam, hogy mihez van tehetsége és mihez nincs, hogy nem szereti a változásokat, iszonyú stressz keríti a hatalmába, ha szerepelnie kell, így inkább a menekvést választotta, a betegséget az előadás napjára. Mire mindezek kiderültek, addigra több szidást, meg nem értést kapott, - a munka melletti gyereknevelés nagyon nehéz, ezt mindannyian tudjuk – mire egy idő után felfogtam, hogy ezek neki nem mennek. Ha kiderült volna már kicsi korában (kaptam volna egy „kezelési útmutatást” hozzá, hogy mihez van tehetsége, tudhattam volna arra terelgetni. Ha irányítottan figyelek, akkor rájöhettem volna, hogy mi az a kedvenc tevékenység, ami később szakmájává, hivatásává válhat. Ehelyett megkínlódtuk mindketten a gyermekkorát és a kamaszkorát és biztos vagyok benne, hogy nem kissé megnyirbáltam az önbizalmát akaratomon kívül.

Elemzéseim során mindig csodálom, hogy a képletek milyen hatalmas előnyt adhatnak a szülők kezébe. Benne van a gyermek természete, hogy milyennek született, min lehet, vagy kell finomítani és mit kell erősíteni. Mihez van tehetsége, hol tud kibontakozni. Nagyon sok felnőtt küszködik önbizalomhiánnyal, pedig ha eleget dicsérjük a gyermekünket, akkor egészséges önbizalommal fog felnőni. A másik probléma, amit sok fiatalnál látok a döntésképtelenség, ezt is meg lehetne tanítani a gyerekeknek pl. azzal, hogy bölcsibe, oviba indulás előtt az öltözködés során 2 pár zokni, vagy 2 ruha közül kell választania, és ha választott, nincs csere, azt kell felvenni (felelősségvállalás a döntéseinkért).

Felnőtt korban egy számmisztikai elemzés önismeretet ad. Ha akarunk, akkor tudatosan változtathatunk a hibáinkon és erősíthetjük a gyengeségeinket. Az elemzések során találkoztam olyan felnőttekkel, akik nem a saját életüket élik, kaptak egy nagyon nehéz gyerekkort, amiből soha nem tudtak felállni, holott egy pörgős, sikeres élet lehetett volna a jutalmuk. Találkoztam olyan felnőttekkel, akik nem ismerik saját magukat és akinek az albérlő-társa, munkatársa mondta meg, hogy bizony-bizony olyan vagy, tényleg. Találkoztam olyan felnőttekkel is, akiknek a szüleik – ráérzésből – rendezték a képlet energiáit, mert úgy nevelték őket, hogy a hiányzó energiák/számok felnőttkorra már ott voltak, lehetett rá építeni.

Ritka az olyan képlet, amelyikben minden szám megvan (a számok energiákat jelentenek). A számok hiánya nem azt jelenti, hogy valakivel baj lenne, hanem azt, hogy a hiányzó energiákért tudatosan kell megdolgozni, hogy rendelkezzünk az adott tulajdonsággal. Amiből pedig sok van, ott kicsit vissza kell venni azokból az energiákból.  Mennyivel egyszerűbb lenne az életünk, ha a szüleink gyerekkorban rendeznék a képlet energiáit és harmonikus, kiegyensúlyozott felnőttként léphetnénk a nagybetűs ÉLET-be, mint amikor felnőtt fejjel, kemény munkával próbáljuk egyenesbe hozni az életünket.

 

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: