Kínai asztrológia: Jang Fém és a nyaki fájdalmak

2018.01.22 09:52

 

Elmélkedés a kínai asztrológia jang féme és a germán gyógytudomány lehetséges kapcsolatáról

Nagyon érdekel a Germán Gyógytudomány, bár még a tanfolyamon nem tudtam részt venni, de ami késik az nem múlik. :-) Kedd esténként itt ülök a számítógépem előtt és hallgatom „tátott szájjal” Dr. Budai László Károlyt, aki webkonferenciát tart különféle „betegségek” (a Germán Gyógytudomány nem ismeri a betegség szót, helyette az Értelmes Biológiai Különprogramot (ÉBK) használja) lelki hátteréről. Arról szól Dr. Hamer csodálatos felfedezése, hogy minden betegségnek lelki háttere van és a fizikai tünetek alapján beazonosítható az a trauma, amely beindított egy ÉBK-t.

Most nem is erről szeretnék elmélkedni, akit érdekel a Germán Gyógytudomány, az olvashat hozzá a következő linkeken:

Dr. Hammer hivatalos magyar oldala: https://germangyogytudomany.hu/

Dr. Budai László Károly orvos-természetgyógyász és Germán Gyógytudomány terapeuta oldala: https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Egy nagyon érdekes esemény indított el a kínai asztrológiai képlet és a Germán Gyógytudomány összehozásának kísérletére. Egy hölgy keresett meg mint kineziológust, hogy segítsek a nyaki fájdalmai megoldásában, mert biztosan lelki háttere van, mivel az orvosi kezelés hatástalannak – illetve csak ideig-óráig hatásosak – bizonyul. Minden kliensemtől elkérem a születési dátumát és – gyakorlásnak is nagyon jó – megnézem, hogy milyen személyiség, merre kell keresgélni a problémái gyökerét. Ebben az esetben is ezt tettem és a képletében 2 gyönyörű Jang Fémet láttam. Milyen becsületes, törvénytisztelő emberke – gondoltam magamban.

Azon a héten a keddi webkonferencián a mozgás szerveiről volt szó. Dr. Budai előadása után mindig fórum van, ahol a doktor úrtól lehet kérdezni arról, hogy kinek mi fáj és annak mi a lelki háttere. Valaki megkérdezte, hogy a nyakfájás, a nyaki csigolyák fájdalma miből ered. A válasz az volt, hogy az igazságérzettel kapcsolatos, azzal, hogy valaki nem adott neki igazat, nem osztották a véleményét.

A Jang Fémnek nagyon fontos az igazság, a becsület, a törvények tisztelete – vagy alacsony szinten pont az ellenkezője. Mindjárt eszembe jutott a képlet és rá is kérdeztem a tulajdonosától, aki igazolta is a feltevésemet. Ha emlékeztek rá, a zárt tanulócsoportban is rákérdeztem és az esetek többsége igazolta a Jang Fém jelenlétét a nyaki fájdalmaknál, de persze vannak kivételek.

A Germán Gyógytudomány azt mondja, hogy nem az számít, hogy mi történt, hanem a Te megélésed. Lehet, hogy igazad volt és nem ismerték el, lehetett olyan aki csak hümmögött és nem akarta elismerni az igazadat. Az is előfordulhatott, hogy nem volt igazad, de Te annak vélted. A megéléseden van a hangsúly. Ha megtalálod az első nyaki fájdalom előtti történést, ami elindított egy ilyen ÉBK-t, akkor meg is tudod szüntetni azt.

Volt egy olyan észrevétel, aki azt mondta, hogy égen-földön nincs Jang Fém a képletében, de nyaki problémái vannak – viszont az édesanyja képletében több Jang Fém is van. Kineziológusként tudom, hogy a családi minták nagyon meghatározóak. Ha látod, hogy a szüleid hogyan reagálnak egy-egy konfliktusra – és ez gyakorta megtörténik – automatikusan másolod a családi mintát és bár a képletedben nincs ott a hajlam, de a hozott minták miatt megjelenik.

Az én képletemben sincs égen-földön egyetlen egy Jang Fém sem, viszont édesapám és édesanyám képletében is szerepel. Mindkettőjüknek nagyon fontos volt a tisztesség, becsületesség és én ebben a szellemben nőttem fel, így – hozva a családi mintát - nekem is nagyon nagy az igazságérzetem, fontos a becsületem és amikor igazságtalanság ért voltak nyaki problémáim.

Nagy izgalomba hozott ez az eset és szeretnék elmélyülni a Germán Gyógytudományban, mert így talán a képletben is lehet látni a hajlamot bizonyos lelki traumák megélésére és tanácsokkal is lehet szolgálni a képlet tulajdonosának, hogyan tudja elkerülni, vagy megoldani a „betegséget”.

Ha újabb kapcsolatra bukkanok – ami egyértelmű – megosztom Veletek.

Szeretettel

Táborosi Márta

Hírlevél Feliratkozás

Eseményregisztráció

Kérjük, add meg az alábbi információkat: